Επιλογή του κορυφαίου προορισμού παιχνιδιού

Για τους ανθρώπους που ποθούν για κάποιο παιχνίδι, το μόνο που πρέπει να κάνουν ήταν παίρνει ένα ταξίδι σε Las Vegas ή τις κοντινές χερσαίες χαρτοπαικτικές λέσχες. Η διαμονή στις περιοχές κοντά στο παιχνίδι των ενώσεων μπορεί να παρέχει την ευκολία στους ανθρώπους οποτεδήποτε θέλουν να επιτρέψουν τα παιχνίδια χαρτοπαικτικών λεσχών.

Κάποιος δεν μπορεί απλά να απορρίψει το γεγονός ότι τίποτα δεν μπορεί να ολοκληρώσει το συναίσθημα του πόκερ παιχνιδιού, blackjack, τις αυλακώσεις, ή craps οποτεδήποτε επιθυμούν να επιτρέψουν το προτιμημένο παιχνίδι χαρτοπαικτικών λεσχών τους. Εντούτοις, για τους ανθρώπους που ζουν μίλια μακρυά από τις χαρτοπαικτικές λέσχες, που κάνουν ότι το ταξίδι όχι μόνο θα είναι κουραστικό αλλά και μη πρακτικό. Για τους παίκτες που είναι σε αυτήν την δυσάρεστη κατάσταση και σφιχτός στον προϋπολογισμό, υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στη λήψη ενός ταξιδιού στους κορυφαίους προορισμούς παιχνιδιού.

Μια από τις οπισθοδρομήσεις του παιχνιδιού στη χερσαία χαρτοπαικτική λέσχη είναι ότι κάποια μπορεί να μην είναι σε θέση να απολαύσει το προτιμημένο παιχνίδι τους τόσο συχνά όσο θέλουν. Πιό πολύ θα μπορούσαν να κάνουν είναι μιά φορά ή δύο φορές κάθε έτος. Επιπλέον, κάποιος θα έπρεπε να ανησυχήσει για το αεροπορικό εισητήριο, το ενοίκιο αυτοκινήτων, και τα ξενοδοχειακά καταλύματα. Αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να μειώσουν το παιχνίδι τους bankroll αρκετά.

Αφ' ενός, υπάρχουν οφέλη τα παιχνίδια χαρτοπαικτικών λεσχών στους κορυφαίους προορισμούς παιχνιδιού. Θα μπορούσαν να γίνουν μια ευλογία στη μεταμφίεση επειδή μπορούν να τους καταστήσουν συντηρητικούς και ευφυείς. Θα τους έκανε να συνειδητοποιήσουν ότι θα έπρεπε να λάβουν τις σοφές αποφάσεις ξέροντας ότι θα έπρεπε να καταστήσουν το bankroll τους επαρκές για να διαρκέσει το ολόκληρο ταξίδι. Σε τελευταία ανάλυση, θα μπορούσε να τους κάνει να συνειδητοποιήσουν ότι μπορεί να τους πάρει ένας μακροπρόθεσμος για να επιστρέψει στη χαρτοπαικτική λέσχη πάλι.

Επιπλέον, ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχουν γραφεία ταξιδίων προσφέρω τις συσκευασίες στους κορυφαίους προορισμούς παιχνιδιού σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και παγκοσμίως. Προσφέρουν τις διαπραγματεύσεις που παρέχουν τα απορριμμένα ποσοστά στα καλύτερα θέρετρα και τα ξενοδοχεία σε οποιοδήποτε ταξίδι παιχνιδιού που εμπορεύονται. Εκτός από αυτόν, επιπλέον περιλαμβάνουν διάφορα τσιπ χαρτοπαικτικών λεσχών και σχέδια επιδομάτων. Αυτό είναι μια ευκαιρία για τους να κερδίσουν κάποια χρήματα απολαμβάνοντας τις διακοπές τους χωρίς να ξεφλουδίσει έξω πάρα πολλά μετρητά.

Για τους ανθρώπους που δεν έχουν δοκιμάσει τον ενθουσιασμό να στοιχηματίσουν μερικά τσιπ σε έναν πίνακα πόκερ εδώ και κάποιο καιρό, που σχεδιάζει ένα ταξίδι στο κορυφαίο παιχνίδι οι προορισμοί μπορούν να είναι σημαντικοί. Το κόστος έτσι δεν είναι δαπανηρό εάν σημαίνει μια από την κορυφή παίκτες στη βιομηχανία. Συγχρόνως, θα έχετε το ικανοποιητικό bankroll για να κάνετε ένα στοίχημα στο αγαπημένο παιχνίδι χαρτοπαικτικών λεσχών σας.

Στο τέλος, θα πραγματοποιούσαν ότι μετά από όλα τα πράγματα έχουν πάει κατευθείαν, αξίζει τον κίνδυνο.

   Table of Contents  
   Advertisement  
Copyright © All Rights Reserved. 
Close